top of page

Praktische info

Praktische Info 

 


 

Je kan ons dagelijks telefonisch of per mail bereiken (zie contact).

 

Het makkelijkste is als u rechtstreeks telefonisch contact opneemt met de therapeut naar uw voorkeur, om te kijken of er al dan niet plaats is. Indien dit niet het geval is, zal hij of zij u verder verwijzen.

Wij vragen de gesprekken steeds contant te betalen na elk gesprek.

 

Sommige ziekenfondsen betalen enkele consultaties terug. Aangezien dit voor elk ziekenfonds verschillend is, raden wij u aan hiervoor zelf contact op te nemen met uw ziekenfonds.

Betalingsvoorwaarden 

 


 

Routebeschrijving 

​​De praktijk is gelegen in de Fruithoflaan 32 en is makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (trein, tram en bus). Zie voor extra informatie naar het routeplan onder contact.

 

Tram, lijnen 7 en 15

 

Bus: van aan Berchem station lijnen 90, 91 en 92

 

Er geldt betalend parkeren in dit deel van de straat.

 

De praktijk situeert zich op een gelijkvloers en is dus ook toegankelijk voor mensen die moeilijker te been zijn. Er is één opstap van 2 treden.

Tijdens de consultaties staan onze telefoons uit en kan je een bericht inspreken, wij bellen je dan zo snel mogelijk terug. Gelieve steeds je naam en telefoonnummer achter te laten en eventueel een moment waarop wij jou het beste kunnen bereiken.

 

Om afspraken te verzetten of te annuleren gelieve steeds contact op te nemen met je eigen psycholoog en niet met één van de collega’s.

Het leven is een karwei dat je strijdbaar moet klaren 

Alain 

bottom of page